Sorin Stanciu

Doresc sa adresez multumiri echipei www.navigatiiandroid.ro care sunt adevarati profesionisti in tot ce fac, adica:
- preluarea comenzii,
- trimiterea ei,
- produsele de calitate atent selectate si inpachetate,
- manualul de utilizare care este impecabil.
- raport pret caliate normal ,
Recomand tuturor acasta firma cu multa incredere.
Acum astept cu interes motajul care sper sa fie si el de calitate.

Sorin Stanciu
Katona Csaba
Se potriveste perfect, calitate display premium! Asistenta la montaj si setari. Recomand!
Katona Csaba
Alex M.

Foarte ok aparatul, usor De folosit , materiale calitative, functioneaza cum trebuie car linkul cu telefonul. Support tehnic profesionist, multumesc

Alex M.
Iacob Ionel

Navigația se potrivește perfect, consultantul de vânzări foarte amabil, am fost ajutat la configurarea navigației pe mașină.

Iacob Ionel
Bularca Teofil

De puțin timp am montat această navigație! Vine perfect, super mulțumit!Funcționează absolut tot:comenzi volan, camere 360! Feedback grozav din partea vânzătorului! Mulțumesc mult! Recomand cu toată încrederea!

Bularca Teofil
Silviu

Un produs excelent. Din punct de vedere tehnic navigatia se misca impecabil. Ruleaza excelent pe youtube, tv, navigare si orice alt program. Tin sa mentionez ca se aude super,mult mai bine decat originalul de pe masina,iar comenzile de pe volan merg impecabil. Un produs la superlativ. Dar nu in ultimul rand este de mentionat faptul ca baietii sunt foarte prompti si suportul tehnic a fost de nota 10.
Ofer 5 stele,dar e de 10 stele

Silviu
Hagiu silviu

Recomand cu încredere! Din punct de vedere tehnic navigația merge foarte bine iar băieți sunt foarte prompți și de mare ajutor, chiar sunt mulțumit calitate-preț!!

Hagiu silviu
E

Am montat o navigatie pe opel mokka x
Functioneaza perfect. A preluat toate comenzile de pe volan și senzorii inclusiv temperaturi, uși deschise, scaune încălzite, camera marsarier etc. Comunicatori excelenți. Am sunat de mai mai multe ori și m-au lămurit când am avut neclarități.
Recomand cu căldură.

Emil Jilavu
Produse de comparat (/5)